Kerst hapjes 2021 bestellen | kerstdinerbestellen.nl
Kersthapjes

Kersthapjes

Kersthapjes bestellen

VOLGEBOEKT 2022>> ga naar https://kerstdiner.nl/ en bestel voor 18 december nog een diner!

 

Eenvoudig en snel heerlijkste kersthapjes bestellen, bezorgd door heel Nederland. De kerstdagen breng je natuurlijk door met familie, vrienden en collega’s. Tijdens deze gezellige maar soms ook drukke dage heb je soms wél zin in lekker eten maar geen ruimte voor een uitgebreid diner. Bestel dan de lekkerste kersthapjes uit ons kerst catering assortiment. Wat hebben we voor je in de aanbieding naast topservice? Bekijk hier ons assortiment en plaats je bestelling voor de heerlijkste kersthapjes. 
 

Bekijk hier het kerst hapjes assortiment >>>


 

Kerst hapjes, samen genieten 

Ga ontspannen de kerstdagen, met kersthapjes kies je voor gemak én gezelligheid. Nog speciale dieetwensen of allergieën? Dat is helemaal geen probleem, we bieden verschillende opties aan, of je nou liever vegetarisch, halal of glutenvrij eet. Geef het aan ons door en wij regelen de rest. Plaats hier jouw bestelling voor je kersthapjes.  

Kersthapjesschaal

Wil je extra uitpakken? Wij snappen als geen ander dat je voor je gasten de kerstdagen onvergetelijk wilt maken. Daarom bieden we tijdens de kerstdagen luxe kerst hapjesschalen aan die net een beetje extra geven. 

Gelegenheden waarvoor je ons kunt inhuren: 

 • Kerstlunch
 • Kerstborrel
 • Kerstbrunch
 • Vergadering
 • Bijeenkomst 
 • Familiefeest 

Kersthapjes voor je medewerkers/collega's bestellen

Hoe gezellig is het om met je medewerkers/collega's lekker te borrelen. Onze kersthapjes kunnen wij in de maand december bezorgen door heel Nederland Mail info@kerstdinerbestellen.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Deze kerstdagen ontspannen genieten van kersthapjes met vrienden, collega’s en familie, dat kan! Bestel je kersthapjes ver van tevoren. 
 
Wil je nog meer uit je kersthapjes halen, dan denken wij bij kerstdinerbestellen.nl graag met je mee! 
 
Assortiment bekijken

  Hapjes aan Huis

  Nieuwjaarsborrel organiseren?

  Vraag naar de mogelijkheden

  Voorstel aanvragen