Over Ons | Kerstdinerbestellen.nl

Over Ons

 
 

Ben je op zoek naar een betrouwbare kerstcateraar voor je kerstbuffet met familie, vrienden of collega's?

Kerstdinerbestellen.nl bezorgt totaal verzorgde kerstbuffetten door heel Nederland!

Ons concept

Kerstdinerbestellen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van luxe kerstbuffetten die wij landelijk leveren. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in kerstcatering, hebben wij een groot netwerk dat klaarstaat om je kerstcatering in de drukste periode van het jaar probleemloos te verzorgen, inclusief 1e en 2e kerstdag.

Onze kerstbuffetten spelen in op verschillende wensen, zo variëren onze menu's van 1 tot 5 gangen. Wat ons  uniek maakt is de ruime keuzevrijheid die wij bieden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de selectie en de verdeling van de warme gerechten zelf samen te stellen. Zijn je gasten liefhebbers van wild, of zijn je gasten overwegend vegetarisch? Geen enkel probleem, je kunt de verdeling van de gerechten direct op de productpagina selecteren. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je je bestelling direct afleveren en zorgen wij ervoor dat je kerstbuffet op het afgesproken moment bij je wordt bezorgd. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstdiner dit jaar tot in de puntjes is geregeld!

Wie zijn wij?

Wij vormen een samenwerkingsverband van professionele cateraars dat door heel Nederland actief is. Sinds 2008 verzorgen we op die wijze, jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor tal van gelegenheden. Denk daarbij aan verjaardagen, een groot familiefeest met hapjes, uitgebreide buffetten, bbq's events, borrels en lunches. Het mag duidelijk zijn: van grote tot kleine gezelschappen en van privé tot zakelijk, wij voeren de catering professioneel en met enthousiasme uit! 

Kerstdinerbestellen.nl is onderdeel van Hapjes aan Huis BV.
Hapjes aan Huis heeft de afgelopen jaren met verschillende cateraars door heel Nederland samenwerkingsverbanden gesloten. De klantgerichte omgang van Hapjes aan Huis en het nauwe contacten met diverse keukens door het hele land, maakt het mogelijk om ook dit jaar weer om de lekkerste kerstgerechten te bereiden en bezorgen op elke locatie.

Laat ons jou en je gasten verrassen deze kerst!

Kwaliteit gegarandeerd!
Wij serveren kerstmenu’s van hoogstaande kwaliteit, bereid met passie en voorzien van de juiste smaak.
 
Praktijkervaren team
Het team van Kerstdinerbestellen heeft naast een gezonde dosis enthousiasme, jarenlang praktijk ervaring in het organiseren van catering klussen. Onze teamleden hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt en weten wat er komt kijken bij een professionele catering en kunnen je op dit vlak dus met je meedenken en van gedegen advies voorzien.
 
Kwaliteit & hygiëne 
Wij werken uitsluitend met goede koks, in schone keukens. Om dit zo te houden nodigen wij jaarlijks de Keuringsdienst van Waren (KvW) uit om onze keukens te controleren en keuren. Hierdoor ben jij er zeker van dat jouw heerlijke kerst eten wordt bereid in een nette keuken en door professionele koks. Een geruststellend idee! 
 
Fijne feestdagen
Tijdens de kerstdagen is onze enige prioriteit dat onze gasten lekker eten met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s. Kerst is voor vele één van de belangrijkste momenten in het jaar om met samen met elkaar zorgeloos te genieten van een heerlijk eten. Onze keuken heeft dan ook een kerstmenu met de lekkerste gerechten samengesteld.
 
 

Ons team draagt graag bij aan het ultieme kerstgevoel voor jou en je gasten!

 

Contact

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • Helder uitleg en smaak was zoals het wilt proeven. Communicatie m.b.t. bezorgen kan nog verbeterd worden. hier was wat ruis en miscommunicatie in. uiteindelijk alles opgelost en hebben wij heerlijk gegeten

  - Gamp b.v
 • 02 oktober 2023

  Heel fijn en lekker lunchpakket. werd op tijd geleverd in tasjes i.v.m. met ons bedrijfsuitje was dit erg handig. Ik zeg doen

  - N. Pronk zn Beheer b.v.
 • 02 oktober 2023

  heerlijk italiaans buffet gehad. voor herhaling vatbaar ruim voldoende en blijft ook goed warm.

  - Jeannet
 • 02 oktober 2023

  Netjes op tijd bezorgt de groenten iets te gaar en de zalm te zout

  - Thelen
 • 02 oktober 2023

  LEKKER OP TIJD. ZEER SMAKELIJK GEGETEN. Alles was perfect gaar en smakelijk

  - Graven
 • 01 oktober 2023

  Telefonisch 2x contact voor controle bezorgtijd stond niet vermeld bij de factuur namelijk en contact voor het ophalen. Verloopt zeer vriendelijk. De bezorging verliep ook prima.Producten zien er prima verzorgd uit.

  - Bonet
 • 01 oktober 2023

  Lekker. Maar de hoeveelheid aan wraps was jammer. Was niet duidelijk wat er in zat. Werd ook niet gegeten en we bleven er helaas mee zitten. De rest was geweldig

  - vd Linden
 • 01 oktober 2023

  Lekker en goed geregeld. Goede kwaliteit vlees en goede samenstelling. Hele goede service

  - Sacha
 • 01 oktober 2023

  Heel prettig contact en erg lekker eten. Heel fijn dat we niet zelf af hoefden te wassen. Top geregeld

  - Kees Klercq
 • 28 september 2023

  De salades vielen tegen 1 aardappelsalade 1 heel goedkope koude schotel dus ook soort van aardapelsalade en 1 pastasalade een koolsalade zou fijner zijn dan 2 aardappelsalades

  - Petra Janssen
 • 28 september 2023

  Leuk en lekker. Goed en snel geregeld. Leuk aangekleed

  - Angela
 • 27 september 2023

  De informatie uitwisseling voor de aanvraag van een thuis buffet liep voorspoedig zeker als men bedenkt dat de aanvraag slechts 8 dagen voor de gewenste datum is geplaatst. De uit eindelijk geleverde gourmet was uit strekkend en de aflevering ook ook het afhalen van de vuile vaat liep voorspoedig. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid van het eten en de bezorging.

  - R. Cardol
 • 27 september 2023

  Niet alles was wat we er van verwacht hadden

  - RDK
 • 27 september 2023

  Geweldig verzorgd aanrader

  - Mariëtte Bonvanie
 • 27 september 2023

  Prima verzorgd

  - SKEL
 • 27 september 2023

  voldoende

  - LB van V
 • 26 september 2023

  Goede service

  - Smits
 • 26 september 2023

  Kom den Haag

  - N
 • 25 september 2023

  Ik kan niets anders zeggen dan dat wij een top-ervaring hebben. Vanaf de start-email bezorging en de communicatie over het retourneren van de spullen. Niets anders dan complimenten ontvangen over de koude hapjes halal en de dessertschalen. Mede door dit was mijn feestje een succes. Hartelijk dank

  - Monique
20 / 4263 beoordelingen Alle reviews bekijken >