Over Ons | Kerstdinerbestellen.nl

Over Ons

 
 

Ben je op zoek naar een betrouwbare kerstcateraar voor je kerstbuffet met familie, vrienden of collega's?

Kerstdinerbestellen.nl bezorgt totaal verzorgde kerstbuffetten door heel Nederland!

Ons concept

Kerstdinerbestellen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van luxe kerstbuffetten die wij landelijk leveren. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in kerstcatering, hebben wij een groot netwerk dat klaarstaat om je kerstcatering in de drukste periode van het jaar probleemloos te verzorgen, inclusief 1e en 2e kerstdag.

Onze kerstbuffetten spelen in op verschillende wensen, zo variëren onze menu's van 1 tot 5 gangen. Wat ons  uniek maakt is de ruime keuzevrijheid die wij bieden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de selectie en de verdeling van de warme gerechten zelf samen te stellen. Zijn je gasten liefhebbers van wild, of zijn je gasten overwegend vegetarisch? Geen enkel probleem, je kunt de verdeling van de gerechten direct op de productpagina selecteren. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je je bestelling direct afleveren en zorgen wij ervoor dat je kerstbuffet op het afgesproken moment bij je wordt bezorgd. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstdiner dit jaar tot in de puntjes is geregeld!

Wie zijn wij?

Wij vormen een samenwerkingsverband van professionele cateraars dat door heel Nederland actief is. Sinds 2008 verzorgen we op die wijze, jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor tal van gelegenheden. Denk daarbij aan verjaardagen, een groot familiefeest met hapjes, uitgebreide buffetten, bbq's events, borrels en lunches. Het mag duidelijk zijn: van grote tot kleine gezelschappen en van privé tot zakelijk, wij voeren de catering professioneel en met enthousiasme uit! 

Kerstdinerbestellen.nl is onderdeel van Hapjes aan Huis BV.
Hapjes aan Huis heeft de afgelopen jaren met verschillende cateraars door heel Nederland samenwerkingsverbanden gesloten. De klantgerichte omgang van Hapjes aan Huis en het nauwe contacten met diverse keukens door het hele land, maakt het mogelijk om ook dit jaar weer om de lekkerste kerstgerechten te bereiden en bezorgen op elke locatie.

Laat ons jou en je gasten verrassen deze kerst!

Kwaliteit gegarandeerd!
Wij serveren kerstmenu’s van hoogstaande kwaliteit, bereid met passie en voorzien van de juiste smaak.
 
Praktijkervaren team
Het team van Kerstdinerbestellen heeft naast een gezonde dosis enthousiasme, jarenlang praktijk ervaring in het organiseren van catering klussen. Onze teamleden hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt en weten wat er komt kijken bij een professionele catering en kunnen je op dit vlak dus met je meedenken en van gedegen advies voorzien.
 
Kwaliteit & hygiëne 
Wij werken uitsluitend met goede koks, in schone keukens. Om dit zo te houden nodigen wij jaarlijks de Keuringsdienst van Waren (KvW) uit om onze keukens te controleren en keuren. Hierdoor ben jij er zeker van dat jouw heerlijke kerst eten wordt bereid in een nette keuken en door professionele koks. Een geruststellend idee! 
 
Fijne feestdagen
Tijdens de kerstdagen is onze enige prioriteit dat onze gasten lekker eten met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s. Kerst is voor vele één van de belangrijkste momenten in het jaar om met samen met elkaar zorgeloos te genieten van een heerlijk eten. Onze keuken heeft dan ook een kerstmenu met de lekkerste gerechten samengesteld.
 
 

Ons team draagt graag bij aan het ultieme kerstgevoel voor jou en je gasten!

 

Contact

Hapjes aan Huis

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Vraag naar de mogelijkheden

Voorstel aanvragen