Kerstbuffetten 2022 bestellen | Kerstdinerbestellen.nl
Kerstbuffetten

Kerstbuffetten

VOLGEBOEKT 2022>> ga naar https://kerstdiner.nl/ en bestel voor 18 december nog een diner!

 

Kerstbuffet bestellen vanaf 10 personen

Eenvoudig en snel de heerlijkste kerstbuffetten bestellen voor kerst 2022, bezorgd door heel Nederland. De kerstdagen breng je natuurlijk door met familie, vrienden en collega’s. Tijdens deze gezellige maar soms ook drukke dagen heb je soms wél zin in lekker eten maar geen ruimte voor een uitgebreid diner. Bestel dan een heerlijk kerstbuffet uit ons kerst catering assortiment. Wat hebben we voor je in de aanbieding naast topservice? Bekijk hier ons assortiment en plaats je bestelling voor de heerlijkste kerstbuffetten. 

Belangrijke informatie!
Is de lokale cateraar bij jullie in de regio geopend op 24 - 25 of 26 december?

In een aantal regio's in Nederland zijn de lokale cateraars helaas gesloten tijdens de kerstdagen. Door het personeels te kort zijn zij helaas genoodzaakt deze dagen de keuken te sluiten.

Stuur een email naar info@kerstdinerbestellen.nl of bel 085-7430362 om te vragen of de lokale cateraar in de regio is geopend.


Bestellen voor minder dan 10 personen

Ben je met minder dan 10 personen? Stel je eigen kerstdiner samen vanaf 2 personen op www.kerstdiner.nl of bestel een BBQ of Gourmetschotel vanaf 4 personen op www.bbqengourmet.nl.

Maak een keuze uit onderstaande kerstbuffetten

Kerst buffet, ontspannen genieten 

Ga ontspannen de kerstdagen tegemoet. Met een buffet tijdens kerstdagen kies je voor gemak én gezelligheid. Per buffet heb je de keuze uit meerdere gerechten. Hierbij bieden wij keuze uit uiteenlopende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Grote of kleine eters? Geen probleem. Door het uitstallen van het buffet kan iedereen kiezen hoeveel eten hij of zij opschept.Nog speciale dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem, we bieden verschillende opties aan, of je nou liever vegetarisch, halal of glutenvrij eet. Geef het aan ons door en wij regelen de rest. Bestel hier jouw kerstbuffet.  

Kerst vieren zonder afwas! 

We zijn servicegericht en doen er alles aan om jou en je gezelschap het ultieme, ontspannen, kerstgevoel te geven. Daarom wordt je kerstbuffet compleet met de benodigde opwarmmaterialen geleverd.

Uitpakken met een luxe kerst buffet

Wil je extra uitpakken? Wij snappen als geen ander dat je voor je gasten de kerstdagen onvergetelijk wilt maken. Daarom bieden we tijdens de kerstdagen een luxe 5-gangen met salades, soep, hoofd- bijgerechten, dessert & friandises aan om jouw feestdagen net een beetje extra te geven. 

Gelegenheden waarvoor je ons kunt inhuren:

  • Kerstlunch
  • Kerstdiner
  • Kerstborrel
  • kerst high tea
  • Bijeenkomst 
  • Familiefeest 

Kerstbuffet voor je medewerkers bestellen

Hoe leuk is het om met je medewerkers/collega's lekker te dineren. Onze kerstbuffetten kunnen wij in de maand december bezorgen door heel Nederland in buffetvorm of per persoon aan huis, zodat je online kan dineren.

Mail info@kerstdinerbestellen.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Deze kerstdagen ontspannen genieten van een heerlijk kerstbuffet met vrienden, collega’s en familie, dat kan! Het is namelijk mogelijk om je bestelling voor je kerstbuffeten van tevoren te plaatsen. 
 
Wil je nog meer uit je kerst buffet halen, dan denken wij bij kerstdinerbestellen.nl graag met je mee! 
Assortiment bekijken

Hapjes aan Huis

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Vraag naar de mogelijkheden

Voorstel aanvragen